Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Τα νέα μας

Το κατάστημά μας σας ανακοινώνει την επιτυχή συνεργασία του με την εταιρία ECHO-SHINDAIWA Ιαπωνίας και με την TEXAS Δανίας,την McCulloch και την EFCO που αφορά μια πλήρη σειρά μηχανημάτων κήπου-αγρου και όχι μόνο - για επαγγελματίες και ερασιτέχνες - με κάλυψη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.

Στο site μας υπάρχουν φυλλάδια προσφορών στην αρχική σελίδα διάφορων μηχανημάτων που μπορείτε να επιλέξετε.

Το εξειδικευμένο και εξουσιοδοτημένο service μας σας καλύπτει σε ότι σας προκύψει.

Για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας , σας προσφέρουμε χαμηλές τιμές σε κλαδευτικά αλυσοπρίονα και αλυσοπρίονα ευρείας χρήσης για την κοπή ξύλων, μοτοσκαπτικά βενζίνης και πετρελαίου, θαμνοκοπτικά βενζίνης και καταστροφείς χόρτου, και τέλος σε κάθε είδους αντλία νερού που σας βοηθάμε για την σωστή επιλογή.


Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε:

 • προσφορές σε μηχανήματα αγρού και κήπου της εταιρίας HUSQVARNA Σουηδίας
 • προσφορές σε μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και μετάλου καθώς και ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία μπαταρίας DEWALT-BLACK&DECKER, MAKITA, BOSCH, AEG, RUPES, METABO, FEMI, FERM, BULLE, EINHELL, KAWASAKI, FLEX, GRAFITE-VERTO, STAYER, MAESTRO, BOSTON, για τα μαστορέματά σας
 • προσφορές σε γεννήτριες ,σε μηχανήματα αγρού και κήπου της εταιρίας TEXAS, SUBARU, HONDA, KIPOR, GRILLO, EFCO, SEP, NAKAYAMA, BERTOLINI, McCulloch, BLUE BIRD, YAMAHA, KAWASAKI, ECHO, SHINDAIWA, FARMATE, MITSUBISHI, LONCIN, VARI .
 • Στο κατάστημά μας διαθέτουμε ηλεκτροκολλήσεις παντός τύπου, μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής, κόφτες πλακιδίων ,μηχανήματα μετάλου και ξύλου, εργαλεία συνεργείου παντός τύπου, πλυστικά νερού ,ηλεκτρικές σκούπες ,εργαλεία χειρός κήπου ,εργαλεία και μηχανήματα αέρος σε μεγάλη γκάμα καθώς και εξοπλισμό ασφαλείας για τον χρήστη.
 • Στο συνεργείο μας τα εργαλεία σας με το δυνατό χαμηλότερο κόστος ύστερα από συννενόηση επισκευάζονται,υπάρχει κάλυψη ανταλλακτικών σε αρκετά μεγάλο αριθμό και απάντηση το πολύ σε 48 ώρες.
 • Για τις ενοικιάσεις θα πρέπει να συννενοηθείτε για την διαθεσιμότητα του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει μαζί μας τουλάχιστον μία μέρα πιο νωρίς.


Σε εμάς θα βρείτε ακόμα πλήρη γκάμα από αντλίες:

 • βυθιζόμενες πηγαδιών και γεώτρησης με πίνακα ή φλοτέρ
 • επιφανείας
 • πιεστικά συγκροτήματα με δοχείο ή χωρίς
 • αντλίες για μετάγγιση υλικών (όπως λάδι, κρασί, πετρέλαιο, θάλασσα κ.ά.)
 • βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες αντλίες κατάλληλες για πότισμα ή πυρόσβεση

Με την βοήθεια μας θα ενημερωθείτε για το μανομετρικό ύψος που καλύπτετε αν δεν το γνωρίζετε ήδη, την παροχή που χρειάζεστε και έτσι θα καταλήξετε ευκολότερα στην καταλληλότερη για σας αγορά.


Ως αντιπρόσωποι και εξουσιοδοτημένοι από τις προμηθεύτριες εταιρίες,παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε προϊόντα των κατασκευαστών που σας αναφέραμε.


Σας γνωστοποιούμε, επίσης, πως το συνεργείο μας αναλαμβάνει  να κάνει τη διάγνωση στο χαλασμένο μηχάνημά σας χωρίς κόστος και προχωράει στην επισκευή του εφόσον το επιθυμείτε.


Κάθε 20 μέρες θα βρείτε στο φυσικό και το ηλεκτρονικό μας κατάσημα απίθανες προσφορές σε διάφορα εργαλεία και μηχανήματα stock. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε καλά μαστορέματα.